Heldenonthaal voor Kishna, New York blij met 'Lapmard'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Heldenonthaal voor Kishna, New York blij met 'Lapmard'

• Hij heeft zijn handtekening nog niet eens gezet, maar bij Lazio is men nu al in de ban van Ricardo Kishna. De scheidend Ajacied werd zondagavond op het vliegveld onthaald door een uitzinnige blauw-witte menigte. Als de medische keuring morgen geen problemen oplevert, ondertekent Kishna daarna zijn contract.

Frank Lampard is in Europa een grote meneer, maar in de Verenigde Staten blijkt de naam van de kersverse New York City-speler minder bekend. Deze Amerikaanse fan loopt namelijk nietsvermoedend met dit shirt rond. Pijnlijk…

• Een oefenduel van Oldham Athletic met Blackburn Rovers is bijna om een bizarre reden afgelast. De Engelse club had namelijk last van een bijenplaag. Pas nadat een imker de bijen van de doelpaal van Oldham had verwijderd, kon er afgetrapt worden.

Andy Murray - niet de tennisser – werd in het simulatiespel Football Manager ontslagen door Borussia Mönchengladbach en deed daarover zijn beklag op social media. De Duitse club reageerde op ludieke wijze door te stellen dat hij dat aan zichzelf te wijten had: ‘De resultaten waren gewoon niet goed genoeg.’

• In de finale van het toernooi om de Emirates Cup kreeg Arsenal-talent Jeff Reine-Adelaide een basisplaats toebedeeld van manager Arsène Weger. De zeventienjarige Fransman had niet bepaald last van plankenkoorts en zette direct VfL Wolfsburg-sterspeler Kevin De Bruyne te kijk met een fraaie actie.

• AS Roma-speler Radja Nainggolan beschikt over gevoel voor humor. De Belg imiteert ploeggenoot Ashley Cole bij het maken van een teamfoto.

• Chelsea-manager José Mourinho deelt graag een sneer uit en haalt in de seizoensvoorbereiding nog maar weer eens uit naar verschillende concurrenten in de Premier League. 'Toen meneer Abramovich net bij Chelsea kwam, kocht Chelsea de titel. Nu kopen ze allemaal de titel. Het is aan ons om sterk te zijn en het tegen ze op te nemen. We gaan proberen wederom te winnen, zelfs zonder grote investeringen', aldus de flamboyante Portugees tijdens een persconferentie.

Marco Reus lijkt klaar voor het nieuwe seizoen. De sterspeler van Borussia Dortmund baant kinderlijk eenvoudig een weg door de Juventus-verdediging in een oefenduel. De Duitsers waren in de vriendschappelijke wedstrijd met 2-0 te sterk voor de Italiaanse kampioen.

Kevin De Bruyne is door de Duitse journalisten verkozen tot Voetballer van het Jaar in de Bundesliga. De Belgische middenvelder bleef in de verkiezing van Kicker runner-up Arjen Robben en nummer drie Manuel Neuer ruim voor. 'Het betekent veel voor me om in een ander land te worden uitgeroepen tot beste speler. De prijs is een mooie beloning voor mijn seizoen', reageert de Rode Duivel tegenover Kicker. De Bruyne werd eerder al door zijn collega's uit de Duitse competitie naar voren geschoven als beste speler. Ook in die verkiezing moest Arjen Robben genoegen nemen met de tweede plaats.

'Ik heb een medaille gekregen, maar het voelde niet alsof ik de treble had gewonnen.'
• Voormalig Ajacied Thomas Vermaelen bivakkeerde gedurende het successeizoen van Barcelona noodgedwongen in de lappenmand. De inmiddels fitte Belg vertelt tegenover ESPN over zijn gemengde gevoelens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.