Van Ginkel dolt en scoort, heerlijke goal Shaqiri

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Ginkel dolt en scoort, heerlijke goal Shaqiri

• Baltovenaar Soufiane Touzani  in gesprek met Stoke City-middenvelder Marco van Ginkel, die bekende dat hij van Nigel de Jong zijn laatste panna kreeg. Maar er werd niet alleen maar gepraat, de aanwezige fans kregen enkele fraaie staaltjes voorgeschoteld.

• Overigens maakte Chelsea-huurling Marco van Ginkel (foto hieronder) uitgerekend vandaag zijn eerste treffer in het shirt van Stoke City. De voormalige middenvelder van Vitesse en AC Milan nam tegen Wrexham (6-0) een van de zes treffers, zijn eerste voor Stoke, voor zijn rekening.

Xherdan Shaqiri lijkt bezig aan zijn laatste maanden in Milaan, maar zolang een vertrek niet definitief is, geeft de Zwister alles bij Internazionale. En dat leverde tijdens de training een zeer fraai doelpunt op...

'Het was de domste beslissing in mijn carrière om Tottenham Hotspur te verlaten. Ik heb er veel spijt van, het waren de twee mooiste seizoenen van mijn voetballeven.'
• Real Betis-aanwinst Rafael van der Vaart baalt van zijn vertrek bij Spurs. De Nederlandse middenvelder gaat in gesprek met Mirror in op zijn Engelse periode. De 32-jarige spelmaker was tussen 2010 en 2012 actief op White Hart Lane.

• Het Tech United-team van de Technische Universiteit Eindhoven heeft de finale van het WK robotvoetbal verloren. De Brabanders gingen in de finale met 4-1 onderuit tegen het Chinese team Water. Wellicht is Peter Crouch een aardige versterking voor de Nederlandse techneuten.

'Er is niemand die Gerrard kan vervangen bij Liverpool. Zelfs Messi zou moeite hebben om zijn taken over te nemen.'
• Liverpool-nieuwkomer James Milner verwacht niet in de voetsporen van clublegende Steven Gerrard te treden. Het is een onuitvoerbare taak, volgens de middenvelder.
(ABC)

Milner werd trouwens zelf onlangs nog het slachtoffer van de gruweldaden van de kleine Argentijn...

Messi bracht in zijn welverdiende vakantie een bezoek aan Gabon. Het land organiseert in 2017 de Afrika Cup en pakte bij de eerste steenlegging van het Port-Gentil stadion groots uit door de Argentijn uit te nodigen. Een duur grapje volgens France Football: de vedette ontving van de aan corruptie gelinkte president Ali Bongo 3,4 miljoen voor zijn aanwezigheid. Het bericht wordt door betrokkenen inmiddels tegengesproken.

Luis Suarez kent zijn plaats in het sterrenensemble van Barcelona en toont zich in gesprek met een jonge fan uiterst bescheiden.

• De proefperiode van Charles Kazlauskas bij Achilles '29 is op niets uitgelopen. De Amerikaan was niet onder de indruk van het aanbod van de club uit Groesbeek. 'Ik wil graag voor Achilles spelen, maar ik kan financieel niet teveel teruggaan. Mijn auto rijdt niet op water', aldus de stagiair tegenover Omroep Gelderland.  

Mario Balotelli begint zich steeds meer te gedragen als een voorbeeldprof. De Italiaan is uiterst zuinig op zijn lichaam en maakt ook tijdens het winkelen gebruik van zijn nieuwste speeltje.

Yevhen Konoplyanka verruilde deze zomer Dnjepr Dnjepropetrovsk voor Sevilla en werd door zijn nieuwe club aan de pers voorgesteld. De aanwinst zakte bij zijn presentatie door zijn hoeven. Als dat maar geen voorteken is voor het Spaanse avontuur van de Oekraïner.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.