Hamburger SV legt Van der Vaart & co spreekverbod op

Reacties

Van Rafael van der Vaart zijn voorlopig geen reacties te verwachten aangaande de penibele situatie in Hamburg. De aanvoerder onthoudt zich net zijn collega's en de dagelijkse leiding bij Hamburger SV van commentaar.

Hamburger SV legt Van der Vaart & co spreekverbod op

In de aanloop naar het cruciale duel met hekkensluiter Eintracht Braunschweig worden geen interviews meer gegeven door de spelers van Hamburger SV. Een spreekverbod weerhoudt hen ervan zich te uiten over de precaire situatie. 

Maar ook de bestuursvoorzitter Carl Jarchow en technisch directeur Oliver Kreuzer zullen zich officieel niet meer uitspreken. Na het verloren bekerduel met Bayern München waren de laatste woorden te horen uit de mond van Kreuzer.

'Of en wanneer er iets gaat gebeuren kan ik niet beïnvloeden. Ik ga ervan uit dat Van Marwijk in Braunschweig op de bank zit. Maar of ik dan nog technisch directeur ben bij HSV weet ik niet', aldus Kreuzer.

Want ondertussen gaat op de achtergrond de machtsstrijd door. Nog immer wordt gesproken over een wisseling van de wacht, waarbij Felix Magath de voornaamste kandidaat is. Het aanbod van de oud-international, die donderdag in Hamburg is om een schaakprijs uit te reiken, loopt tot het duel met Eintracht.

De noodzakelijk meerderheid voor een besluit over de trainer en de dagelijkse leiding ontbreekt (nog) in de raad van toezicht. Uiterlijk vrijdag moet een beslissing zijn genomen. Inmiddels is ook de naam Mirko Slomka opgedoken als mogelijke opvolger van Van Marwijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.