Gomes blijft in Engeland na vertrek bij Tottenham

Reacties

Heurelho Gomes (33) heeft een eenjarig contract getekend bij Watford. Dat maakte zijn nieuwe werkgever op de clubwebsite bekend. De doelman zat de afgelopen drie seizoenen op de bank bij Tottenham Hotspur.

Gomes blijft in Engeland na vertrek bij Tottenham

Met zijn transfer naar Vicarage Road hoopt de Braziliaan weer aan spelen toe te komen. Watford komt uit in de Championship, het tweede niveau in Engeland. De club heeft een optie om het contract van Gomes, die transfervrij was, met één jaar te verlengen.

Toen Gomes in 2008 de overstap maakte van PSV naar Noord-Londen was hij nog eerste doelman, maar sinds de start van het seizoen 2011/12 speelde Gomes geen enkel competitieduel meer voor Tottenham.

Zijn laatste optreden in het shirt van Tottenham dateert van 20 oktober 2011, toen Rubin Kazan in de groepsfase van de Europa League met 1-0 werd verslagen. De tweede helft van de jaargang 2012/13 bracht Gomes op huurbasis door bij 1899 Hoffenheim. Dit seizoen vervulde hij in Londen de rol van derde keeper achter Brad Friedel en Hugo Lloris.

Bekijk wekelijks prachtige fotoseries op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.