Lijdensweg Gomes bij Tottenham eindelijk voorbij

Reacties

Heurelho Gomes is eindelijk verlost van Tottenham Hotspur. De 33-jarige ex-doelman van PSV is na drie jaar bankzitten nu transfervrij.

Lijdensweg Gomes bij Tottenham eindelijk voorbij

Tottenham bedankt de Braziliaan op de clubsite voor zijn geleverde inzet. Veel kon Gomes de afgelopen jaren echter niet voor de Noord-Londense club betekenen. Hij werd in 2008 overgenomen van PSV. Nadien was hij drie jaar eerste doelman bij Tottenham, maar sinds 2011 vervulde hij een rol in de marge.

Sinds de start van het seizoen 2011/12 speelde Gomes geen enkel competitieduel meer voor Tottenham. In dat seizoen speelde hij wel in de Europa League. Zijn laatste optreden in het shirt van Tottenham dateert van 20 oktober 2011, toen Rubin Kazan in de groepsfase met 1-0 werd verslagen. De tweede helft van de jaargang 2012/13 bracht Gomes op huurbasis door bij TSG 1899 Hoffenheim. Dit seizoen vervulde hij in Londen de rol van derde keeper achter Brad Friedel en Hugo Lloris.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.