'Als PSV hem wil, dan is beslissing voor Gomes simpel'

Als PSV nog een keeper kan gebruiken, dan kan de Eindhovense club aankloppen bij Heurelho Gomes. De Braziliaanse goalie zal het aanbod zonder twijfel aannemen.

'Als PSV hem wil, dan is beslissing voor Gomes simpel'

De 32-jarige doelman is op zoek naar een nieuwe club. Ondanks een doorlopend contract hoeft hij niet te rekenen op speeltijd bij Tottenham Hotspur. Ook na zijn tijdelijke verblijf bij 1899 Hoffenheim is er geen verandering gekomen in zijn situatie.

Gomes heeft er geen geheim van gemaakt graag terug te willen keren bij PSV, waar hij van 2004 tot 2008 naar eigen zeggen zijn beste periode in zijn carrière heeft beleefd. Een rentree is echter (nog) niet aan de orde.

'Ik kan bevestigen dat er geen officiële toenadering of contact is geweest van PSV voor Gomes', zei zijn zaakwaarnemer Alex Soares tegen Sky Sports. 'Maar ik ben ervan overtuigd dat als PSV hem terug wil, zijn beslissing heel simpel is.'

Maar of het tot een aanbod komt is de vraag. Vooralsnog denkt PSV niet aan het terughalen van Gomes. De Eindhovense club heeft Jeroen Zoet en Przemyslaw Tyton onder contract staan en zit daarom niet verlegen om een keeper. Daarentegen staat Zoet wel in de belangstelling van Newcastle United.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen