Gomes heeft zijn laatste duel voor Hoffenheim gekeept

De bevrijdende overwinning voor 1899 Hoffenheim had voor Heurelho Gomes een flinke schaduwkant. Het was zijn laatste duel van het seizoen.

Gomes heeft zijn laatste duel voor Hoffenheim gekeept

De Braziliaanse doelman, die sinds de winterstop wordt gehuurd van Tottenham Hotspur, heeft vrijdag in de wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf een middenhandsbeentje gebroken. Gomes ging in de 54ste minuut naar de kant.

Gomes maakte via twitter de uitkomst van het onderzoek in een ziekenhuis bekend: 'Ik heb mijn hand gebroken, maar ik kom sterker terug.' Met die mededeling zette de Braziliaan ook direct een streep onder het seizoen.

Gomes heeft daarmee ook zijn laatste duel voor Hoffenheim gespeeld. De Braziliaan heeft eerder aangegeven dat hij na een half jaar in Duitsland wil terugkeren naar zijn familie. Ondanks een doorlopend contract met Tottenham Hotspur is een terugkeer op White Hart Lane zonder perspectief. De oud-PSV'er wordt genoemd als nieuwe keeper van FC Twente.

Bij 1899 Hoffenheim, dat een broodnodige zege boekte in de strijd tegen degradatie, is de vraag wie de rest van het seizoen de vervanger wordt van Gomes. Koen Casteels nam vrijdag de honneurs waar, maar ontbeert de ervaring. Tim Wiese heeft die routine wel, maar is door zaken buiten het veld in ongenade gevallen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen