Giroud wil geen extra concurrentie in de spits van Arsenal

Hoewel Arsenal in verband wordt gebracht met de ene na de andere spits, ziet Olivier Giroud liever geen concurrent komen. Volgens de Franse frontman heeft zijn manager Arsène Wenger meer dan genoeg aanvallende opties tot zijn beschikking.

Giroud wil geen extra concurrentie in de spits van Arsenal

'Wat mij betreft hoeft er geen nieuwe aanvaller te komen', laat Giroud (27) weten aan Franse media. 'Als de manager mij rust wil geven heeft hij daartoe nu al genoeg mogelijkheden. Podolski is weer terug, terwijl Theo Walcott ook in de spits kan spelen. We hebben voorin genoeg kwaliteit en kwantiteit', vervolgt Giroud.

Afgelopen zomer zette Arsenal al in op de komst van een nieuwe spits. Gonzalo Higuaín gold als belangrijkste doelwit, maar de toenmalige aanvaller van Real Madrid koos voor een overstap naar Napoli. Stevan Jovetic was ook in beeld, maar hij verhuisde van Fiorentina naar Manchester City. Ook flirts met Luis Suarez (Liverpool) en Wayne Rooney (Manchester United) draaiden op niets uit.

Wenger heeft zijn wens voor een nieuwe aanvaller echter niet losgelaten en gaat volgens Engelse media in januari weer op zoek naar een extra spits, ondanks de redelijke vorm van Giroud (acht doelpunten) en de lang verwachte rentree van Lukas Podolski (28), die donderdag tegen West Ham United (3-1) direct op fraaie wijze scoorde. Verder heeft Arsenal ook de Deen Nicklas Bendtner (25) en Fransman Yaya Sanogo (20) onder contract staan.

The Gunners worden in de Engelse tabloids met diverse aanvallers in verband gebracht. Arsenal zou een oogje hebben op Dimitar Berbatov (Fulham), Mirko Vucinic (Juventus) en Alvaro Morata (Real Madrid), terwijl er naar verluidt ook belangstelling zou zijn voor Diego Costa van Atlético Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen