Giggs ziet Van Persie terugkeren op trainingsveld United

Reacties

Kort na het ontslag van manager David Moyes heeft Robin van Persie zich vrijdag weer gemeld op het trainingsveld van Manchester United, waar Ryan Giggs als interim-trainer toewerkte naar de thuiswedstijd tegen Norwich City. Het revalidatietraject van de international in Zeist is afgerond.

Giggs ziet Van Persie terugkeren op trainingsveld United

Eerder deze maand werd Van Persie nog aan de zijde van Louis van Gaal gesignaleerd. Op 6 april zaten Oranjes topscorer aller tijden en de bondscoach naast elkaar op de tribune tijdens Vitesse – Ajax, een week later bekeken ze in het Philips Stadion de topper tussen PSV en Feyenoord.

Een week geleden stelde de inmiddels ontslagen Moyes al dat Van Persie (op foto met Giggs) op de weg terug was van zijn knieblessure, maar dat een snellere rentree dan gepland niet tot de opties behoorde. 'We zijn altijd uitgegaan van een herstelperiode van vier tot zes weken', aldus de Schotse manager, die dit seizoen naar verluidt in de clinch lag met zijn belangrijkste spelers.

Of Van Persie daartoe ook behoorde, werd nooit bevestigd. Het is inmiddels meer dan een maand geleden dat Van Persie op 19 maart in de slotfase van het Champions League-duel met Olympiakos Piraeus geblesseerd naar de kant moest. In de anderhalf uur daarvoor had hij juist nog de show gestolen met drie goals.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.