Giggs: 'United gaat nieuwe spelers halen, het moet beter'

Reacties

Interim-manager Ryan Giggs kon zaterdag na de competitienederlaag in eigen huis tegen Sunderland (0-1) niets anders dan concluderen dat Manchester United kwaliteit tekortkomt.

Giggs: 'United gaat nieuwe spelers halen, het moet beter'

'Manchester United is een heel grote club, maar het niveau van dit seizoen is gewoon niet goed genoeg geweest', aldus Giggs in gesprek met Sky Sports. 'Ik weet zeker dat we na dit seizoen spelers gaan halen. Het moet echt beter.'

De veertigjarige aanvaller was dan ook niet boos na afloop. 'Ik ben teleurgesteld', laat Giggs weten. 'Meer dan dat ik kwaad ben. Sunderland kreeg de beste kansen. Ze hebben niet alleen gescoord, maar ook nog de paal en de lat geraakt.'

Ook de rentree van Robin van Persie bood geen soelaas. De Oranje-international, die sinds 19 maart niet meer in actie kwam door een knieblessure, verscheen na ruim een uur binnen de lijnen. De treffer van Sebastian Larsson na een half uur was de enige die op het scorebord kwam op Old Trafford.

Door de twaalfde nederlaag van dit seizoen liet Manchester United de laatste kans op een Europa League-ticket liggen. Daarentegen zette Sunderland door de zege op Old Trafford een grote stap op weg naar lijfsbehoud.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.