Giggs haalt bezem door opstelling bij debuut

Reacties

Ryan Giggs heeft bij zijn eerste duel als manager van Manchester United liefst zes wijzigingen doorgevoerd in zijn basiself. Juan Mata is het grootste slachtoffer.

Giggs haalt bezem door opstelling bij debuut

Mata werd in januari op voorspraak van David Moyes voor veertig miljoen overgenomen van Chelsea, maar na het ontslag van de Schotse manager mag hij niet meer vanaf het begin spelen. Ook Chris Smalling, Jonny Evans, Alexander Büttner, Darren Fletcher en Nani raakten ten opzichte van het uitduel met Everton vorige week (2-0 verlies) hun basisplaatsen kwijt.

Opvallend is dat Tom Cleverley in de thuiswedstrijd tegen Norwich City wel mag beginnen. De 24-jarige middenvelder werd dit seizoen namelijk veelvuldig bekritiseerd door zijn eigen supporters. Aanvoerder Nemanja Vidic laat via het Twitteraccount van de club de intenties van interim-manager Giggs blijken. 'Hij wil aanvallen. Dat is hoe hij zelf speelde en dat wil hij overbrengen op de spelers.'

Bij de bezoekers staan Ricky van Wolfswinkel en Leroy Fer in de basis. Norwich strijdt tegen degradatie en staat op de zeventiende positie.

De opstellingen:
Manchester United: De Gea; Jones, Vidic, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Rooney.
Norwich City: Ruddy; Whittaker, Martin, Turner, Olsson; Johnson; Fer, Howson; Snodgrass; Redmond, Van Wolfswinkel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.