Galatasaray raakt op stoom onder opvolger Prandelli

Reacties

Amper drie weken na het vertrek van Cesare Prandelli heeft Galatasaray de derde overwinning op rij geboekt in de Turkse competitie. Zaterdagavond was de club van Wesley Sneijder veel te sterk voor Konyaspor (0-5), waarmee het de koppositie van Fenerbahçe weer overnam.

Galatasaray raakt op stoom onder opvolger Prandelli

Galatasaray verloor dinsdag in de Champions League nog kansloos met 4-1 van Arsenal, maar lijkt de smaak in eigen land te pakken te hebben onder de nieuwe coach Hamza Hamzaoglu. Na de bekerzege op Eskisehirspor (4-2) en het eerste competitieduel van Hamzaoglu met Akhisarspor (2-1) lieten Sneijder en consorten op bezoek bij Konyaspor de grootste zege van het seizoen noteren.

Sneijder had geen aandeel in het scoreverloop, al was hij in de 62ste minuut met een schot tegen de paal wel dicht bij het maken van 0-5. In de rebound deed Hamit Altintop dat alsnog. Eerder hadden Umut Bulut, Emre Çolak en Burak Yilmaz (twee keer) al gescoord. Galatasaray heeft daardoor weer één punt meer dan Fenerbahçe. Besiktas kan zondag de koppositie heroveren als het wint van Gaziantepspor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.