Galatasaray aan kop na tweede zege onder coach Hamzaoglu

Reacties

Galatasaray heeft zaterdagavond ook de tweede wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Hamza Hamzaoglu gewonnen. Met Wesley Sneijder in de basis versloeg de Turkse bekerwinnaar Akhisar Belediyespor (2-1) en is in ieder geval één dag lijstaanvoerder.

Galatasaray aan kop na tweede zege onder coach Hamzaoglu

Onder Hamzaoglu's voorganger Cesare Prandelli verliet Galatasaray de eigen Türk Telekom Arena nog met het schaamrood op de kaken na een 3-0 nederlaag tegen Trabzonspor, twee weken later deed de ploeg van Sneijder dankzij twee treffers van Burak Yilmaz (op de foto met Sneijder) wat het moest doen: winnen.

Ook Sneijder kreeg enkele keren de kans de trekker over te halen, maar de Oranje-international scoorde niet. Hoewel Theofanis Gekas vlak voor tijd nog voor aansluiting zorgde, kreeg de 4-2 bekerzege van afgelopen woensdag op Ekisehirspor een vervolg.

Ondanks het tot dusverre zo chaotisch verlopen seizoen is Galatasaray daardoor al dan niet tijdelijk de koploper van Turkije. Daarmee zet het Bestikas onder druk, want dat moet zondag van Trabzonspor winnen om weer een punt voorsprong te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.