Frans spitsenkoppel neemt de honneurs waar van Falcao

Reacties

Zonder de aan een kruisband geblesseerde Radamel Falcao is AS Monaco twee punten ingelopen op Paris Saint-Germain. Waar de koploper van de Franse Ligue 1 zaterdag nog twee punten verspeelde tegen Guingamp (1-1), versloeg Monaco zondagavond Olympique Marseille: 2-0.

Frans spitsenkoppel neemt de honneurs waar van Falcao

De afgelopen dagen stonden in het Stade Louis II vrijwel volledig in het teken in de zware blessure van sterspeler Falcao, die in het bekerduel met Mont d'Or Azergues een kruisband afscheurde en de rest van het seizoen is uitgeschakeld.

Ook zonder de Colombiaanse doelpuntenmachine won Monaco vier dagen na de noodlottige bekerwedstrijd van Olympique Marseille. Valère Germain en Emmanuel Rivière (foto) namen de honneurs in de spits met verve waar door beiden een keer te scoren.

Dankzij het Franse spitsenkoppel verkleinde de Monegaskische miljoenenformatie het gat met de Parijse tegenhanger tot drie punten. Met de thuiswedstrijd van 8 februari tegen PSG in aantocht ligt de race om het kampioenschap van Frankrijk daarmee nog volledig open.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.