Monaco verliest Falcao in bekerduel met amateurs

Reacties

AS Monaco heeft in de zestiende finale van het toernooi om de Coupe de France weliswaar eenvoudig gewonnen op bezoek bij de amateurs van Mont d'Or Azergues (0-3), maar zag vlak voor rust wel Radamel Falcao uitvallen met een ogenschijnlijk ernstige blessure.

Monaco verliest Falcao in bekerduel met amateurs

Falcao, die in de 29ste minuut nog de score had geopend, liep na een tackle van achteren een knieblessure op en moest per brancard het veld verlaten. Mede door zijn reactie – de Colombiaanse spits bedekte zijn gezicht met een hand – en de scheldkanonnade van trainer Claudio Ranieri (die meende dat de arbiter rood had moeten geven) lijkt het erop dat Monaco lang geen beroep kan doen op zijn superspits.

Het uitvallen van Falcao had in ieder geval geen negatief effect op het resultaat. Zijn vervanger Emmanuel Rivière scoorde na rust nog twee keer voor de Monegaskische miljoenenformatie, die zich daardoor probleemloos voor de achtste finale van het Franse bekertoernooi plaatste.

Bij een ernstige blessure zou het WK van Falcao zelfs in gevaar kunnen komen. In de komende dagen moet blijken of daar sprake van is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.