Feyenoord-opponent Milik grapt over veelbesproken toekomst van Lewandowski

Reacties

De geruchtenstroom over de toekomst van Robert Lewandowski zwelt steeds verder aan en landgenoot én ex-Ajacied Arek Milik speelt daarin ook een rol. De huidige spits van Olympique Marseille ziet wel heil in een transfer van Lewandowski naar de Ligue 1.

Feyenoord-opponent Milik grapt over veelbesproken toekomst van Lewandowski
© Pro Shots

Lewandowski (33) heeft bij Bayern nog een contract tot volgend jaar zomer en gesprekken met de Duitse grootmacht over een nieuwe verbintenis hebben (nog) geen witte rook opgeleverd. Daardoor worden de geruchten over een vertrek van de Poolse doelpuntenmachine steeds heviger.

Barcelona zou een belangrijke gegadigde zijn om Lewandowski in te lijven. De verhalen over de transfer naar Camp Nou werden vrijdag gevoed door een Instagram-post van de vrouw van de aanvoerder van de Poolse nationale ploeg.

In een interview met Onze Mondial reageerde ook landgenoot Milik op de situatie van Lewandowski, met hij geregeld een aanvalskoppel vormt bij Polen. 'Het wordt heel moeilijk, want hij heeft nog een contract voor een jaar. Maar ik ga proberen hem te vragen om naar Marseille te komen. Misschien kan ik wel iets doen', zei Milik al lachend. Olympique Marseille is de tegenstander van Feyenoord in de halve finales van de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.