Mevrouw Lewandowski voedt transfergeruchten met onhandig bericht

Reacties
Mevrouw Lewandowski voedt transfergeruchten met onhandig bericht
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het transferspel rondom Robert Lewandowski is in volle gang en middenin die perikelen plaatste mevrouw Lewandowski een misschien wat onhandig getimede post op Instagram.

Lewandowski wordt serieus gelinkt aan een vertrek naar Barcelona, dat volgens diverse media flink in de buidel wil tasten om de spits naar Catalonië te halen. Bayern München sprak zich uit over alle geruchten in de media, via directeur Oliver Kahn liet de club weten dat ze Lewandowski volgend seizoen gewoon in het shirt van Bayern München verwachten. 'We zouden gek zijn als we gaan praten over een vertrek van een speler die elk seizoen tussen de dertig en veertig doelpunten maakt voor ons.'

Dat Anna Lewandowski een dag later op haar Instagram plaatst dat ze is begonnen met het leren van de Spaanse taal, helpt dan zeker niet mee om de geruchtenstroom wat te kalmeren. Lewandowski beschikt bij Bayern München over een contract dat nog een jaar doorloopt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.