Feyenoord krijgt geen cent bij megatransfer Wijnaldum

Reacties

Georginio Wijnaldum staat op het punt zijn transfer naar Liverpool af te ronden. De middenvelder wordt voor een bedrag van dertig miljoen euro overgenomen van Newcastle United.

Feyenoord krijgt geen cent bij megatransfer Wijnaldum

Wijnaldum doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar desondanks hoeven de Rotterdammers niet te rekenen op een opleidingsvergoeding. Dit omdat het gaat om een binnenlandse transfer. Was Wijnaldum naar een club buiten Engeland vertrokken, had Feyenoord wel recht op een paar ton. PSV verdient overigens wél aan de transfer van de Oranje-international. Die club heeft recht op een doorverkooppercentage.

Feyenoord ontving onlangs overigens wel enkele tonnen aan opleidingsvergoeding voor Leroy Fer. De middenvelder verruilde Queens Park Rangers voor Swansea City en omdat die club aangesloten is bij de Welshe voetbalbond, had Feyenoord recht op een vergoeding.

Berghuis
Feyenoord is ondertussen nog steeds bezig met het binnenhalen van Steven Berghuis. De nummer drie van het vorige seizoen wil de aanvaller van Watford voor een seizoen huren, maar heeft nog geen duidelijkheid gekregen vanuit Engeland of een verhuur bespreekbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.