'Newcastle United accepteert bod Liverpool op Wijnaldum'

Reacties

Georginio Wijnaldum is op weg naar Liverpool. Newcastle United heeft volgens Sky Sports een bod van net geen dertig miljoen euro geaccepteerd.

'Newcastle United accepteert bod Liverpool op Wijnaldum'

Liverpool-manager Jürgen Klopp is een groot fan van Wijnaldum en wilde de middenvelder koste wat het kost naar Anfield halen. Aanvankelijk waren The Reds niet bereid om aan de vraagprijs van Newcastle te voldoen, maar nu het vertrek van Joe Allen naar Stoke City voor een bedrag van vijftien miljoen euro vrijwel rond is, heeft Liverpool voor dertig miljoen euro alsnog een akkoord gesloten met The Magpies.

De verwachting is dat Wijnaldum donderdag al naar Liverpool afreist voor een medische keuring. De Oranje-international, vorig seizoen goed voor elf doelpunten in de Premier League, wilde graag vertrekken bij Newcastle na de degradatie van de club. Ook Everton en Tottenham Hotspur hadden belangstelling voor de ex-PSV'er, maar die clubs haakten af na het horen van de vraagprijs.

Wijnaldum verruilde PSV een jaar geleden voor Newcastle United, dat destijds twintig miljoen euro overmaakte voor de aanvallende middenvelder. Een jaar later is het jeugdproduct van Feyenoord dus al tien miljoen meer waard.

Giordon Wijnaldum, de broer Georginio, liep op Twitter al vooruit op de transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.