Feyenoord houdt ook tegen Katwijk de deuren gesloten

Reacties

Feyenoord oefent tijdens het trainingskamp in Marbella ook tegen Tweededivisionist Katwijk. Het duel is, net als de meeste trainingen, niet toegankelijk voor publiek.

Feyenoord houdt ook tegen Katwijk de deuren gesloten

De selectie landde dinsdagochtend in Málaga en vertrok daarna richting Marbella, waar de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zich grotendeels zonder pottenkijkers voorbereidt op de tweede helft van het seizoen. De winterkampioen werkt één open training af, aanstaande donderdag. Voor de rest sluit Van Bronckhorst zich met zijn selectie af voor de buitenwereld, al is het oefenduel van aanstaande zaterdag tegen FSV Mainz 05 (aftrap 15.00 uur) wel toegankelijk voor publiek.

Eerder die dag speelt een ander deel van de selectie nog een wedstrijd tegen Katwijk, maar dat treffen vindt weer plaats achter gesloten deuren. Van Bronckhorst heeft een vrijwel fitte groep tot zijn beschikking. Slechts Sven van Beek bleef achter in Rotterdam. Hij is na aanpassing van zijn schoeisel op de weg terug van een voetblessure. Karim El Ahmadi bereidt zich met Marokko voor op de strijd om de Afrika Cup, die vanaf 14 januari wordt afgewerkt in Gabon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.