Feyenoord gaat niet de markt op

Reacties

Terwijl er her en der in de media druk wordt gespeculeerd over versterkingen en meerdere analisten de afgelopen weken stelden dat Feyenoord die nodig heeft om daadwerkelijk kampioen te worden, kampt Giovanni van Bronckhorst vooral met luxeproblemen. Feyenoord zal normaal gesproken deze winter geen versterkingen aantrekken.

Feyenoord gaat niet de markt op

Van Bronckhorst heeft aangegeven dat investeringen wat hem betreft niet nodig zijn. Wel zal er gekeken worden of er spelers, die nauwelijks aan spelen toe komen, misschien elders aan de bak kunnen. Pas als er spelers zouden vertrekken ontstaat er een andere situatie. Maar die kans is te verwaarlozen aangezien technisch directeur Martin van Geel er alles aan gelegen is deze selectie bij elkaar te houden.

Gio is een tevreden man. De coach die recent zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengde, zag zijn formatie de eerste helft van het seizoen ijzersterk eindigen. In de competitie scoorde Feyenoord tegen Sparta, AZ en Vitesse dertien keer en pakte het de volle negen punten. Tussendoor werd ADO voor de beker even met 5-1 weggeveegd. Voor al de manier waarop vervulde de trainer met trots. 'Ze maken me het heel moeilijk, maar ze gaan er wel goed mee om. Ze willen allemaal spelen. Dit zijn keuzes die ik iedere week wil maken.'

Op 15 januari hervat Feyenoord - dat halverwege de competitie vijf punten voorsprong heeft op nummer twee Ajax en acht op nummer drie PSV - na een trainingskamp in het Spaanse Marbella de competitie met een uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Daarna komen Willem II en NEC op bezoek in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.