Fer weer fit voor degradatiestrijd met QPR

Reacties

Queens Park Rangers kan in de cruciale fase van het seizoen weer een beroep doen op Leroy Fer. De 25-jarige middenvelder maakt mogelijk zaterdag al zijn rentree tegen stadgenoot West Ham United.

Fer weer fit voor degradatiestrijd met QPR

Fer kampte de voorbije maanden met een knieblessure. Zijn laatste wedstrijd dateert van 10 februari dit jaar tegen Sunderland (2-0 overwinning). Dat duel was de Oranje-international met een rake kopbal van grote waarde voor de Londenaren.

De fysiek sterke middenvelder miste de laatste acht competitieduels en als het aan manager Chris Ramsey ligt, blijft het daarbij. 'Ik hoop op zijn minst dat hij zaterdag op de bank zit. Hij is nog niet honderd procent fit, maar we gaan in de komende dagen kijken of hij er bij kan zijn tegen West Ham United', aldus de manager op de clubwebsite.

De belangen zijn duidelijk. Tijdens de afwezigheid van oud-speler van Feyenoord en FC Twente pakte QPR slechts vier punten in de laatste acht wedstrijden. De Londenaren bezetten de voorlaatste plaats in de Premier League. De achterstand, met nog vijf speelronden voor de boeg, op nummer zeventien Hull City bedraagt twee punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.