Knieblessure Fer smet op eerste uitzege QPR

Reacties

Het is nog onduidelijk wat voor gevolgen de knieblessure heeft die Leroy Fer dinsdagavond opliep in het uitduel met Sunderland. De middenvelder was tijdens de 2-0 zege van Queens Park Rangers voordat hij uitviel wel goud waard voor de Londenaren.

Knieblessure Fer smet op eerste uitzege QPR

In zijn 24ste competitieduel opende Fer immers koppend de score. Voor de voormalige middenvelder van Feyenoord en FC Twente was het zijn vierde competitiegoal.

De knieblessure die hij een kwartier voor het einde opliep in een duel met Liam Bridcutt was een smet op de avond voor de Oranje-international. Omdat de ploeg van  interim-managers Kevin Bond en Chris Ramsey (zij nemen de honneurs waar sinds het vertrek van Harry Redknapp) uiteindelijk met 2-0 won, is QPR inmiddels de nummer zeventien van de Premier League. Die plaats levert handhaving op aan het einde van het seizoen.

Een afwezigheid van Fer zou zodoende een streep door de rekening zijn voor de Londenaren, die dinsdag bovendien een einde maakten aan een serie van elf uitnederlagen op rij. De punten waren de eerste op vreemde bodem dit seizoen. Een scan zal moeten afwijzen of, en eventueel hoe lang, Fer uit de roulatie zal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.