FC Utrecht zoekt kwaliteitsinjectie voor verdediging

Reacties

De gehavende middenmoter FC Utrecht wil voor het duel met koploper Ajax van zondag nog twee versterkingen toevoegen aan de selectie. Daarbij geniet de verdediging de hoogste prioriteit.

FC Utrecht zoekt kwaliteitsinjectie voor verdediging

De eigen gelederen bieden geen soelaas meer. 'Met deze ziekenboeg zijn we gedwongen elders te kijken', zegt algemeen directeur Wilco van Schaik. Behalve Edouard Duplan (knieschijf), Cedric van der Gun (knie) en Jacob Mulenga (bovenbeen) zijn ook Dave Bulthuis (foto, knie) en Kai Heerings (teen) geblesseerd. Daar kwam deze week Johan Martensson ook nog eens bij.

'Het houdt maar niet op, het is de Wet van Murphy. We kunnen moeilijk binnenkort met de B1 gaan spelen.' Op namen wil Van Schaik nog niet ingaan. 'Met man en macht zijn we bezig en ik verwacht dat we vóór de transferdeadline voor een kwaliteitsinjectie hebben gezorgd.'

Derijck
Tegenover de eventuele komst van twee verdedigers staat een mogelijk vertrek van Timothy Derijck (26). De Belgische verdediger wordt dit seizoen gehuurd van PSV, maar maakt in de Domstad tot dusverre weinig indruk. 'Met de clubleiding heb ik de afspraak gemaakt dat ik mag vertrekken', aldus Derijck. 'Het is niet gelopen zoals we hadden gehoopt. Er is wat interesse uit het buitenland, maar het is de vraag of het tijdig rondkomt.’

In Voetbal International deze week een interview met publiekslieveling Steve De Ridder, de Bourgondiër van FC Utrecht die uitleg geeft over het ideale biertje.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.