FC Utrecht verzekert zich van 'buitenkansje' Agudelo

Reacties

Juan Agudelo maakt het seizoen af bij FC Utrecht. De Eredivisionist biedt uitkomst voor de Amerikaanse spits van Stoke City.

FC Utrecht verzekert zich van 'buitenkansje' Agudelo

Als de medische keuring en de vergunningaanvraag geen problemen opleveren heeft trainer Jan Wouters de beschikking over Agudelo. De 21-jarige international speelde in Amerika voor New York Red Bulls, Chivas USA en New Engeland Revolution.

Agudelo verbond zich in januari aan Stoke City, maar komt in Engeland (nog) niet in aanmerking voor een werkvergunning. Om toch aan spelen toe te komen werd gezocht naar een tijdelijk onderdak.

'Een jongen als Juan moet spelen, maar kan dat op dit moment nog niet bij Stoke City. Wij bieden uitkomst. Een buitenkansje voor ons', aldus Edwin de Kruijff, Manager Spelerszaken & Scouting van FC Utrecht.

Door de absentie van de geblesseerden Jacob Mulenga en Cedric van der Gun kan FC Utrecht de aanvallende versterking goed gebruiken. In de ogen van De Kruijff is Agudelo een echte aanwinst voor FC Utrecht. Het bekerduel met NEC komt nog wel te vroeg voor de Amerikaan.

'Een allround aanvaller met enorm veel kwaliteit. Hij is technisch vaardig, heeft een enorme drang naar het doel, kan goed uit de voeten met een man in zijn rug en is bovendien redelijk snel', aldus de manager van FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.