FC Utrecht maakt geen haast met verkoop Haller

Reacties

Hoewel er genoeg belangstelling is voor Sébastien Haller, sluit zijn club FC Utrecht niet uit dat de Fransman het seizoen gewoon afmaakt in de Domstad.

FC Utrecht maakt geen haast met verkoop Haller

Sunderland en Norwich City zijn vooralsnog het meest concreet om de 21-jarige spits in te lijven. 'Er lopen gesprekken met clubs en tussenpersonen, maar het kan ook best zijn dat hij tot de zomer bij ons blijft', licht algemeen directeur Wilco van Schaik tegenover Voetbal International de situatie toe rond Haller, die zelf via een transfer naar de Premier League meer kans hoopt te maken op een plek in de EK-selectie van Frankrijk.

Bovendien kan FC Utrecht, dat over het afgelopen jaar 4,8 miljoen euro verlies leed, het geld goed gebruiken. De club wil minimaal tien miljoen vangen voor zijn topscorer. 'Met Frans van Seumeren (eigenaar, red.) achter onze club kunnen we op het juiste moment wachten met een transfer en alleen tegen onze prijs', verduidelijkt Van Schaik.

FC Utrecht nam Haller een klein jaar geleden op huurbasis over van Auxerre, waarna de club een optie lichtte om hem voor acht ton definitief in te lijven. In 35 officiële duels scoorde de Fransman 25 keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.