Haller wacht onderhandelingen af en hoopt op EK

Reacties

FC Utrecht-spits Sébastien Haller speelde zich dankzij drie goals tegen Achilles '29 woensdagavond nog nadrukkelijker in de kijker van geïnteresseerde clubs. De aanvaller hoopt dat de Franse bondscoach Didier Deschamps ook meekijkt.

Haller wacht onderhandelingen af en hoopt op EK

'Ik weet dat een paar clubs praten met Wilco (Van Schaik, algemeen directeur, red.)', zei Haller direct na afloop tegen FOX Sports. 'Maar ik focus me op het voetbal.' Utrecht maakte eerder al bekend alleen te willen meewerken aan een tussentijds vertrek bij een transfersom van minimaal tien miljoen euro.

De Fransman speelt nog geen rol bij de onderhandelingen. 'Het is aan de club. Ik weet dat ze geld nodig hebben. Het is hun werk om te onderhandelen en ik moet me vooral focussen op mijn spel.' Dat laatste lijkt Haller prima te lukken. Met een hattrick tegen de Jupiler League-club staat de teller dit seizoen op dertien goals in dienst van Utrecht.

Met dat aantal hoopt Haller, actief als jeugdinternational, indruk te maken op bondscoach Deschamps. De Utrecht-spits hoopt op een plek in de EK-selectie van Les Bleus. 'Als aanvaller moet ik blijven scoren en dan is het aan de bondscoach om een keuze te maken. Als hij me nodig heeft, dan hoor ik het wel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.