FC Twente doet niets met open sollicitatie van Mihaylov

Reacties

Nikolay Mihaylov hoopt op korte termijn een nieuwe club te vinden en ziet het zelf helemaal zitten om aan de slag te gaan bij zijn oud-werkgever FC Twente. De doelman zit momenteel zonder club, maar een terugkeer naar de Tukkers lijkt er niet in te zitten.

FC Twente doet niets met open sollicitatie van Mihaylov

De 27-jarige Mihaylov liet eerder dit seizoen zijn contract ontbinden bij de Turkse club Mersin en zoekt sindsdien naar een nieuwe club. In gesprek met het Bulgaarse Sportal wordt hij gevraagd naar een mogelijke terugkeer bij FC Twente, waar hij tussen 2007 en 2013 ook al speelde.

'Ik wil niets overhaasten, want na mijn vertrek bij FC Twente heb ik twee transfers gemaakt die niet goed hebben uitgepakt. Ik heb een groot verlangen om weer aan spelen toe te komen en hoop dat ik snel duidelijkheid heb over mijn toekomst. Ik praat met meerdere clubs op dit moment. Natuurlijk sta ik altijd open voor een terugkeer naar Twente. Daar heb ik mijn beste jaren ooit beleefd en de club voelt als mijn tweede thuis', aldus Mihaylov, die na zijn periode in Enschede zonder succes uitkwam voor Hellas Verona en Mersin.

In zijn vaderland Bulgarije wordt Mihaylov al in verband gebracht met FC Twente. Technisch directeur Ted van Leeuwen laat echter aan Voetbal International weten dat er geen sprake is van gesprekken met de sluitpost en voegt daar bovendien aan toe dat dit later deze maand ook niet zal gebeuren.

FC Twente kampt dit seizoen met een behoorlijk keepersprobleem, omdat Nick Marsman en Joël Drommel bepaald geen zekerheidjes onder de lat zijn gebleken. Mogelijk gaat de van een zware blessure herstelde Sonny Stevens na de winterstop de problemen in het Twentse doel oplossen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.