FC Dordrecht behoudt Gosens en strikt Hamdaoui

Reacties

Robin Gosens en Mo Hamdaoui spelen komend seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht. Zowel de verdediger als de aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Vitesse.

FC Dordrecht behoudt Gosens en strikt Hamdaoui

Gosens speelde afgelopen seizoen al in het shirt van de promovendus. Gosens en Hamdaoui, die indruk maakten bij Jong Vitesse, kenden een succesvol seizoen. 'Zowel Robin als Mo hebben dit seizoen zichtbaar progressie geboekt', zegt Mo Allach, technisch directeur van Vitesse, op de clubwebsite.

Marco Boogers, technisch directeur van FC Dordrecht, is druk doende met de samenstelling van de selectie van de kersverse Eredivisionist, terwijl de opvolger van de vertrekkende trainer Harry van den Ham ook nog niet bekend is.

De clubleiding van De Schapenkoppen had onlangs een eerste gesprek met Ruud Brood. De 51-jarige trainer, die afgelopen seizoen nog werd ontslagen bij Roda JC, is topkandidaat om Van den Ham op te volgen bij FC Dordrecht. Brood prijkt bovenaan het lijstje met potentiële hoofdtrainers, waar overigens ook nog twee andere namen op staan.

In de zoektocht naar versterkingen hoopt Boogers de selectie van het afgelopen seizoen zoveel mogelijk intact te houden. 'We hebben Funsu Ojo een aanbieding gedaan en met ADO Den Haag gesproken over Giovanni Korte', zei Boogers deze week tegenover Voetbal International.

Columns van Gijp, Dijkshoorn en Derksen lezen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.