Dordrecht voert eerste gesprek met topkandidaat Brood

Reacties

Er bestaat een reële kans dat Ruud Brood komend seizoen opnieuw opduikt in de Eredivisie. De 51-jarige trainer, die afgelopen seizoen nog werd ontslagen bij Roda JC, is topkandidaat om Harry van den Ham op te volgen bij FC Dordrecht.

Dordrecht voert eerste gesprek met topkandidaat Brood

Brood had afgelopen maandag een eerste gesprek met de clubleiding van De Schapenkoppen en er zal later deze week een tweede gesprek volgen. Brood prijkt bovenaan het lijstje met potentiële hoofdtrainers, waar overigens ook nog twee andere namen op staan.

Technisch directeur Marco Boogers liet eerder al weten dat de opvolger van de naar FC Utrecht-vertrokken Van den Ham vooral in mogelijkheden moest denken. 'Financieel is het hier geen vetpot en ja, we moeten nog een complete selectie samenstellen. Maar dat is ook de uitdaging. Als wij in de Eredivisie blijven dan voelt dat als het winnen van de Champions League. Wij hebben behoefte aan een gretige trainer, iemand die mogelijkheden ziet. We doen het op de Dordrecht-manier.'

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.