Fans en filmpjes begeleiden Oranje richting Rio

Reacties

Onder begeleiding van honderden enthousiaste fans is het Nederlands elftal donderdagavond op het vliegtuig naar Rio de Janeiro gestapt. En dus beleefden de 23 WK-gangers naar de uitzwaaiwedstrijd van woensdagavond tegen Wales nogmaals een uitzwaaimoment.

Fans en filmpjes begeleiden Oranje richting Rio

Dat Oranje richting Brazilië vertrekt was in meerdere opzichten merkbaar op Schiphol. Niet alleen de aanwezigheid van de Oranje-enthousiastelingen was daarvan het bewijs, ook lag er een oranjerode loper voor de spelers uitgelegd bij de incheckbalie, waren er 800 uitzwaaifilmpjes van onder anderen Pierre van Hooijdonk en Rob Witschge te zien op de videoschermen en was de verkeerstoren voor de gelegenheid oranje gekleurd.

Om 20.45 uur vertrekt het vliegtuig van Oranje richting Rio de Janeiro, de verblijfplaats tijdens het WK. Vrijdagochtend zullen de Oranje-internationals voor het eerst ontwaken in het Cesar Park Ipanema Hotel, met uitzicht op het beroemde strand van Ipanema. Oranje zal tijdens het WK in Brazilië trainen op het complex van de Flamengo. Aldaar zal Van Gaal zijn ploeg voorbereiden op de WK-duels met Spanje (13 juni), Australië (18 juni) en Chili (23 juni).

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.