Excelsior schreeuwt om meerdere keepers

Reacties

Excelsior moet op zoek naar drie nieuwe keepers. Onlangs werd al bekend dat Gino Coutinho na dit seizoen vertrekt, maar ook Jordy Deckers keert de Kralingers de rug toe.

Excelsior schreeuwt om meerdere keepers

Deckers, die afgelopen zondag nog tussen de palen stond in de verloren wedstrijd tegen AZ (1-4), maakt de overstap naar VVV-Venlo. Opgeteld bij de langdurige absentie van Alessandro Damen, die vanwege kruisbandklachten vermoedelijk pas in januari 2016 zijn rentree maakt, zijn de problemen op het keepersfront groot.

Excelsior hoopt op korte termijn tot overeenstemming te komen met Filip Kurto (foto) van FC Dordrecht. Algemeen directeur Ferry de Haan bevestigt dat de Poolse sluitpost van FC Dordrecht een contractvoorstel kan verwachten. En volgens coach Marinus Dijkhuizen zal het niet bij die ene doelman blijven. 'We moeten meerdere opties hebben', legt hij uit aan Voetbal International.

De Rotterdamse club hoopt deze week ook met middenvelder Luigi Bruins en verdediger Khalid Karami tot een akkoord te komen over een nieuwe verbintenis. Met Daan Bovenberg hoopt Excelsior, dat zich dit seizoen als promovendus keurig handhaafde in de Eredivisie, binnenkort eveneens overeenstemming te bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.