Essien eerste aanwinst van Seedorf bij AC Milan

Reacties

Michael Essien is de eerste aanwinst van Clarence Seedorf als trainer van AC Milan. Dat heeft de Italiaanse club bevestigd op de eigen website. De 31-jarige Ghanees zal rond 20.00 uur arriveren op het vliegveld van Milaan, waar hij naar verwachting zaterdag de medische keuring zal ondergaan.

Essien eerste aanwinst van Seedorf bij AC Milan

De transfer van Essien hing al enige tijd in de lucht. Hoewel de middenvelder van Chelsea nog altijd een grote naam is in het mondiale voetbal, is die status de laatste jaren wel aan erosie onderhevig. Namens The Blues kwam hij dit seizoen in alle officiële duels pas negen keer in actie, terwijl hij afgelopen seizoen op huurbasis een reserverol vertolkte bij Real Madrid.

In San Siro zal Essien een directe concurrent voor Nigel de Jong worden. De 29-jarige Oranje-international is in de selectie van Seedorf de enige echte controlerende middenvelder. Naar verluidt tekent Essien een anderhalfjarig contract en maakt hij transfervrij de overstap van Stamford Bridge, waar hij nog een verbintenis tot medio 2015 had.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.