Emery laat persona non grata Ben Arfa weer buiten selectie

Reacties

Paris Saint-Germain-coach Unai Emery heeft Hatem Ben Arfa buiten zijn wedstrijdselectie gelaten voor het duel met Toulouse. Het is een volgende tegenvaller voor de 29-jarige spelmaker die deze zomer zijn entree maakte bij de topclub, die hem transfervrij aantrok.

Emery laat persona non grata Ben Arfa weer buiten selectie

Van een droomhuwelijk tussen de Fransman en PSG is nog allerminst sprake. Na het successeizoen met Olympique Nice waarin Ben Arfa zeventien keer scoorde in de Ligue 1 heeft de linkspoot in Parijs nog niet weten te overtuigen. Emery gunde de vijftienvoudig international in de competitie slechts twee basisplaatsen in de eerste vier wedstrijden en nam Ben Arfa vervolgens niet meer op in zijn wedstrijdselectie.

Emery en Ben Arfa liggen op ramkoers. Volgens L'Équipe kreeg de nieuwkomer er op het trainingsveld pas geleden van langs van de Spaanse coach. 'Je bent geen Messi. Als je wel van hetzelfde niveau zou zijn, zou ik niets tegen je zeggen. Maar jij kunt niet in je eentje wedstrijden beslissen.'

De titelverdediger in de Ligue 1 moet het vooralsnog met een tweede plaats doen. Na zes wedstrijden staat PSG tweede met dertien punten. Koploper Nice heeft een voorsprong van een punt. Vrijdagavond gaan de Parijzenaren op bezoek bij Toulouse (aftrap 20.45 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.