Elia aan aftrap, Tapia en Vejinovic vullen Feyenoord-vacatures

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst opteert voor Renato Tapia en Marko Vejinovic om het Rotterdamse middenveld op sterkte te houden in het Europa League-duel met Zorya Luhansk. Ook Eljero Elia komt aan de aftrap.

Elia aan aftrap, Tapia en Vejinovic vullen Feyenoord-vacatures

Tonny Vilhena is vanwege trieste privéomstandigheden niet van de partij in Odessa, terwijl Karim El Ahmadi door een voetblessure verstek moet laten gaan tegen Zorya Luhansk. Het ontbreken van de twee vaste waardes biedt de kans voor de reserves om zich vanaf te aftrap te bewijzen.

Van Bronckhorst heeft ervoor gekozen de twee vacatures door Tapia en Vejinovic te laten vervullen. De Peruviaan was in de thuiswedstrijd tegen Zorya ook al basiskracht, terwijl Vejinovic dit seizoen in Europees verband nog geen minuten heeft gemaakt voor Feyenoord.

Het zijn niet de enige twee wijzigingen bij de Rotterdammers in vergelijking met het Eredivisie-duel met SC Heerenveen van afgelopen zondag. Van Bronckhorst geeft de voorkeur aan Elia boven Bilal Basaçikoglu.

Feyenoord deelt met Manchester United de koppositie in groep A van de Europa League. Met een overwinning in Oekraïne kunnen de Rotterdammers een volgende stap zetten op weg naar een Europese overwintering. Zekerheid is vanavond nog niet te krijgen.

Opstelling Feyenoord:
Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; Tapia, Vejinovic, Kuijt; Elia, Jørgensen en Toornstra.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.