Feyenoord ook zonder El Ahmadi tegen Zorya

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst moet improviseren bij de invulling van zijn middenveld voor de Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk. Naast Tonny Vilhena ontbreekt ook Karim El Ahmadi in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers.

Feyenoord ook zonder El Ahmadi tegen Zorya

El Ahmadi heeft in het competitieduel met SC Heerenveen (2-2) van afgelopen zondag een voetblessure opgelopen en blijft achter in Rotterdam, zo meldt Feyenoord. Wanneer de Marokkaan weer inzetbaar is, is nog niet bekend. De koploper neemt het zondag in de Eredivisie op tegen Go Ahead Eagles.

Eerder werd al bekend dat Feyenoord het tegen Zorya zonder Vilhena moet doen. De middenvelder heeft een week vrijaf gekregen na het overlijden van zijn moeder. Het is de bedoeling dat hij volgende week weer aansluit bij de selectie van Van Bronckhorst.

Feyenoord beschikt in Groep A na drie duels over een uitstekende uitgangspositie. Met zes punten staan de Rotterdammers tweede. Zorya is de hekkensluiter met slechts één punt. In De Kuip won Feyenoord met 1-0 van de Oekraïense opponent. De return begint donderdagavond om 19.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.