El Hamdaoui en Jahanbakhsh op schema voor duel met NEC

Reacties

De kans is groot dat Mounir El Hamdaoui zondag zijn rentree voor AZ maakt in de thuiswedstrijd tegen NEC (aftrap 16.45 uur). Ook Alireza Jahanbakhsh lijkt het duel met zijn oude club te halen. Dat zegt trainer John van den Brom.

El Hamdaoui en Jahanbakhsh op schema voor duel met NEC

Jahanbakhsh kampt sinds zijn komst naar Alkmaar met blessureleed, terwijl El Hamdaoui nog wedstrijdritme ontbeerde nadat hij bij AZ had getekend. Van den Brom zegt op de AZ-site dat het duo tegen NEC waarschijnlijk bij de wedstrijdselectie zit. 'We moeten nog wel een slag om de arm houden. Als ze zaterdag ook goed de training doorstaan, is de kans groot dat ze er zondag bij zitten.'

AZ mist tegen NEC alleen Jan Wuytens en Fernando Lewis nog wegens blessures. Toch verwacht Van den Brom een lasig potje.'NEC heeft een goede spelopvatting. Het speelt leuk en fris voetbal. De combinatie middenveld-aanval is leuk om te zien. Het is ook een goede zet geweest om Christian Santos in de spits te zetten. En Anthony Limbombe en Navarone Foor doen het goed op de vleugels', sprak de AZ-coach vol lof over de komende tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.