Dyslectische materiaalman slaat weer toe bij Man Utd

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dyslectische materiaalman slaat weer toe bij Man Utd

• Lekker is dat. Heb je als Manchester United-fan een shirt van de nieuwste aanwinst gekocht, staat z'n naam er verkeerd op... Gezien het duizelingwekkende bedrag dat Man Utd voor Falcao betaalde (minimaal 7,5 miljoen voor één jaar op huurbasis) zal de club niet te beroerd zijn om deze fan gratis een nieuw, correct shirt aan te bieden.

Overigens hebben ze er op Old Trafford een handje van om niet helemaal zorgvuldig om te springen met de namen van spelers...

Oranje is in aanloop naar de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië op schot. Bekijk hieronder de afwerkvorm van de selectie van bondscoach Guus Hiddink.

Roy Hodgson is de vriendelijkheid zelve, al kun je jezelf afvragen of deze glimlach wel gemeend is. De bondscoach van Engeland kreeg de afgelopen week de nodige kritiek te verduren en kan alle steun gebruiken.

'Het merendeel van de fans heeft het vertrouwen in de Engelse nationale ploeg verloren.'
• Voormalig spits Michael Owen maakt zich zorgen over de toekomst van het Engelse voetbal, zo vertelde hij bij een sponsorbijeenkomst in Manchester. Al noemde de watervlugge aanvaller van weleer de talenten Raheem Sterling en Ross Barkley wel als spaarzaame lichtpuntjes.

'Na zo’n beslissing van de coach zal hij niet terugkeren bij de nationale ploeg'
• Dat zegt de zaakwaarnemer van de Braziliaan Maicon nadat bondscoach Dunga de verdediger uit zijn selectie had verwijderd. Dunga laat weten die beslissing te hebben genomen vanwege 'interne problemen' binnen zijn spelersgroep. De routinier van AS Roma zou het aan de stok hebben gekregen met teamcoördinator Gilmar Rinaldi, een goede vriend van de Braziliaanse keuzeheer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.