'Duitse bekerfinale een realistisch doel voor Robben'

Reacties

Arjen Robben kan de datum 21 mei omcirkelen. De aanvaller van Bayern München heeft de finale van de Duitse beker als 'realistisch' richtpunt voor zijn comeback.

'Duitse bekerfinale een realistisch doel voor Robben'

Robben werkt aan zijn herstel van een spierblessure, die hem sinds begin maart aan de kant houdt. Bij Bayern wordt voorzichtigheid betracht met de Oranje-international. De aanvaller wordt niet klaargestoomd voor het sluitstuk van het seizoen, al is dat wel het perspectief.

'Ik denk dat de return tegen Atlético Madrid nog te vroeg komt', zegt zijn persoonlijke fitnesstrainer Hub Westhovens in Sport Bild. 'Maar als alles normaal verloopt, kan Arjen eind deze week of anders begin volgende week de groepstraining hervatten. De bekerfinale in Berlijn is een realistisch doel.'

Op 21 mei is de DFB-Pokal inzet van de confrontatie tussen Borussia Dortmund en Bayern München, dat woensdag de heenwedstrijd van het Champions League-tweeluik speelt tegen Atlético Madrid. Mocht Bayern dat overleven, dan wacht op 28 mei de finale in San Siro.

In de Voetbal International van deze week staat een uitgebreid artikel met Hub Westhovens. Het nummer ligt in verband met Koningsdag al vanaf dinsdag in de winkels en is hier verkrijgbaar. Het artikel is ook te lezen op VI Premium.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.