Robben hoopt dit seizoen nog zijn rentree te maken

Reacties

Arjen Robben sluit niet uit dat hij dit seizoen nog in actie komt voor Bayern München. De Nederlandse buitenspeler is herstellende van een dijbeenblessure.

Robben hoopt dit seizoen nog zijn rentree te maken

Donderdag deed de 32-jarige aanvaller verschillende loopoefeningen, waarbij hij weer voluit leek te kunnen sprinten. 'Ik kan geen datum noemen voor mijn rentree, maar hopelijk kan ik nog een rol spelen dit seizoen', aldus Robben tegen Bild.

Door de kwetsuur kwam de blessuregevoelige vleugelspeler op 5 maart voor het laatst in actie voor de koploper in de Bundesliga. Het behalen van de landstitel lijkt door de ruime voorsprong van zeven punten op Borussia Dortmund slechts een formaliteit, maar in de Champions League en het Duitse bekertoernooi wachten nog uiterst belangrijke wedstrijden. Volgende week staat al een uitwedstrijd tegen Atlético Madrid op het programma in het miljoenenbal. De bekerfinale tegen Borussia Dortmund wordt op 21 mei gespeeld.

Of trainer Pep Guardiola, die na dit seizoen naar Manchester City vertrekt, bij zijn laatste wedstrijden als coach van Bayern over Robben kan beschikken, is voor de Oranje-international zelf ook nog onduidelijk. 'We kijken van dag tot dag, maar dit was een goede dag.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.