Duits' blote kont, cameraman Blind en kokende PSV'ers

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Duits' blote kont, cameraman Blind en kokende PSV'ers

• Sommige groundsmen hebben duidelijk tijd over. Zoals die van Southampton, die zorgde voor een schitterende grasmat in St. Mary's Stadium. Dit seizoen spelen The Saints, de nummer acht van de Premier League, nog één keer thuis: op 10 mei tegen Manchester United.

'Muni speelde heel goed tegen Tottenham Hotspur, maar misschien kiest de manager (Mark Hughes, red.) er tegen Fulham wel voor om mij als linksback op te stellen en Muniesa centraal. Ik denk dat dat een goede keuze is! Muni is mijn vriend. We zijn hier samen gekomen en we zullen voor altijd vrienden zijn.'
Erik Pieters (foto boven) verloor afgelopen weekend zijn basisplaats aan Marc Muniesa, maar de voormalig PSV-verdediger gunt het zijn collega. (The Stoke Sentinel)

• Ajax kroonde zich zondag voor de 33ste keer tot kampioen en Daley Blind heeft daar een mooi aandenken aan overgehouden. De hele dag droeg hij een camera met zich mee en bovenstaande video is het resultaat.

'Je bent stom als je er niet voor gaat. Als dat gebeurt, ga ik in mijn blote kont van het veld af.'
Sander Duits hoopt op het onmogelijke. De middenvelder van RKC Waalwijk beseft dat het een lastig verhaal wordt om nacompetitie te ontlopen, maar als dat wel lukt wacht het publiek in het Mandenmakers Stadion een verrassing. (Omroep Brabant)

• Op het veld ging het dit seizoen niet altijd even goed bij PSV, maar in de keuken kregen Luciano Narsingh en Stijn Schaars opnieuw een uitdaging voor hun kiezen. Maar misschien kunnen de twee het beter bij voetbal houden...

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.