Ronaldo in spotlights, Van Persie aan de pindakaas

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo in spotlights, Van Persie aan de pindakaas

• Nike vervolgt de reclamecampagne Risk Everything van komende zomer met een tweede filmpje.  Bekijk hierboven de hoofdrol van Cristiano Ronaldo. Dat de Portugees een goed uithangbord is bleek deze week ook al. De aanvaller van Real Madrid kreeg een plekje op de Time 100, oftewel de lijst van honderd meest invloedrijke mensen ter wereld.

• Over reclames gesproken. Robin van Persie (foto boven) wordt het nieuwe gezicht van Calvé Pindakaas, zo meldt het AD zaterdag. De superster van Manchester United en aanvoerder van Oranje staat centraal bij de reclames, waar in het verleden Pieter van den Hoogenband en Evert van Benthem al voor werden ingeschakeld. Woensdag beginnen de opnames in de Jaffadwarsstraat in de Rotterdamse wijk Kralingen nabij het ouderlijk huis van Van Persie. Aan de hand van een jonge stand-in zal een filmpje tot stand komen waaruit blijkt dat je met pindakaas op je brood zelfs je stoutste dromen kunt waarmaken.

Van Persie treedt daarmee ook in de voetsporen van Dick Advocaat, die als bondscoach in 2002 al eens reclame maakte voor Calvé. Advocaat won daarmee zelfs de Gouden Loeki. Bekijk hieronder zijn commercial.

• Door een 2-2 gelijkspel tegen Racing Genk heeft Zulte Waregem vrijdag verzuimd naast Standard Luik aan kop te komen in België. Bekijk hoe onder anderen ex-Feyenoorder Thomas Buffel met een fraaie stift bijdroeg aan het puntenverlies van Zulte. Bekijk hier de samenvatting.

•  'We hebben het zelf verpest, daarom moeten we nu winnen bij PEC.'
PSV-aanvaller Memphis Depay weet dat PSV door een reeks slechte resultaten nog vol aan de bak zal moeten om zich direct te plaatsen voor Europees voetbal (PSV.nl)

'Dinsdag een hel in München, we hopen dat dat woensdag het geval is. Als wij al weg zijn.'
Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti reageert gevat op de uitspraken van Karl-Heinz Rummenigge die De Koninklijke  dinsdag bij de return in de halve finale van de Champions League (in Santiago Bernabéu werd het 1-0) een ware hel voorspelde.

NAC werkt zondag het cruciale duel met RKC Waalwijk af. De Brabanders zijn nog steeds niet zeker van handhaving, maar aan de steun op de laatste training zal het niet liggen.
NAC werkt zondag het cruciale duel met RKC Waalwijk af. De Brabanders zijn nog steeds niet zeker van handhaving, maar aan de steun op de laatste training zal het niet liggen.
Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.