Gevaarlijke Suarez, fraaie volley, aangepaste werktijden

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gevaarlijke Suarez, fraaie volley, aangepaste werktijden

'Luis is een van de gevaarlijkste aanvallers van de wereld'
• Dat zegt Jari Litmanen, voormalig speler van onder meer Ajax, Barcelona en Liverpool, over Luis Suarez. De Fin is een groot bewonderaar van de topscorer van Liverpool en vindt dat de ex-speler van Ajax niet alleen een ster in de Premier League is. Over de hele wereld kennen ze hem volgens Litmanen, die vurig hoopt dat zijn oude werkgever kampioen van Engeland gaat worden.

• Wat een pijnlijke misser al niet teweeg kan brengen. Paulao, verdediger van Betis, baalde zo van zijn misser tijdens het duel met Rayo Vallecano dat hij direct vervangen wilde worden.

• Prima! De Braziliaanse aanvaller Gessé van Atlético Acreano schiet op wel zeer fraaie wijze raak tegen Andirá.

• De vakbonden in Duitsland vragen latere ochtendshiften aan voor het WK voetbal in Brazilië, opdat werknemers de avond voordien nog naar de wedstrijden zouden kunnen kijken. Dat meldt Bild. Door het tijdsverschil met Brazilië zullen veel wedstrijden pas 's avonds laat of zelfs na middernacht te zien zijn. Volgens de Duitse krant zouden al enkele werkgeversinstanties openstaan voor het voorstel voor een aanpassing van de werktijden.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.