Standbeeld voor Moyes, geweldige omhaal Zárate

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Standbeeld voor Moyes, geweldige omhaal Zárate

José Mourinho kent een bijzondere aanloop aan het duel van zondagmiddag (15.05 uur) bij Liverpool. De manager van Chelsea heeft namelijk een virus opgelopen en wil in aanloop naar een cruciale week, waarin Chelsea het ook in de halve finale van de Champions Leaugue opneemt tegen Atlético Madrid, niet het risico lopen zijn spelers te besmetten. Bij Liverpool hebben ze vooralsnog geen last van kampioenskoorts...

David Moyes had na zijn ontslag bij Manchester United vast niet verwacht een standbeeld te krijgen, maar het is hem nu tóch overkomen. Het gokbedrijf Paddy Power heeft het standbeeld opgericht, maar niet voor het stadion van United, maar bij aartsrivaal Liverpool. De inscriptie onder de sculptuur luidt: 'David Moyes, voor diensten aan Liverpool.' Mede door de slechte prestaties van United onder Moyes maakt Liverpool kans om voor het eerst sinds 1990 landskampioen te worden.

Mauro Zárate heeft zijn Europese carrière, die hem langs Birmingham City, Lazio en Internazionale voerde, voorlopig afgesloten, maar de 27-jarige Argentijn laat bij zijn oude club Vélez Sársfield met een geweldige omhaal zien het voetballen nog niet verleerd te zijn.

'Ik werk overal graag samen met Louis. Het maakt niet uit bij welke club het is.'
Patrick Kluivert wil niet het risico lopen dat Louis van Gaal hem niet meeneemt als hij manager wordt van Manchester United en dus doet de huidige assistent-bondscoach een open sollicitatie. 'Ik zou vereerd zijn om aan zijn zijde te staan. Na het WK zien we wel wat er gebeurt', aldus Kluivert tegenover talksport.com.

'Ik vond de opmerking van Rudi Garcia behoorlijk provinciaal'
Antonio Conte veroordeelt de uitlating van AS Roma-coach Garcia, die tegenstanders van koploper Juventus opriep om extra hun best te doen en zo achtervolger Roma te helpen. 'Ik beschouw het als kroegpraat', vervolgde de Juventus-trainer. 'Ik denk niet dat Garcia onze oppositie extra motivatie hoeft te geven.'

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.