Dubbel gevoel Mourinho na winst en blessure Willian

Reacties

Chelsea won woensdag met 4-0 van Maccabi Tel Aviv en kon wel een succesje gebruiken. Manager José Mourinho was na afloop dan ook tevreden, al zag hij één negatief puntje. Willian én Pedro missen de kraker tegen Arsenal van dit weekend.

Dubbel gevoel Mourinho na winst en blessure Willian

Na vijf duels in de Premier League heeft de regerend landskampioen pas vier punten verzameld. De kritiek op de Portugees en zijn mannen zwol daardoor aan, maar na de ruime overwinning op de Israeliërs zal die voor even verstommen. 'Ik ben blij met het resultaat en met de manier waarop we gespeeld hebben', sprak de manager na afloop tegenover de Engelse televisie.

Want een zege was meer dan welkom. 'Als een speler een prima wedstrijd speelt: leuk. Als een speler een doelpunt maakt: goed voor hem. Maar het belangrijkste was de overwinning. Maar net zoals ik niet in zak en as zat na onze nederlagen, ga ik nu niet lopen zweven.' Toch zag Mourinho ook mindere kanten aan de avond.

'Het enige negatieve was de blessure van Willian', sprak hij over de aanvallende middenvelder die na een kwart wedstrijd naar de kant moest met een hamstringblessure (foto). Hij bevestigde direct dat de Braziliaan de topper tegen Arsenal van zaterdag moet missen, net als Pedro. De Spanjaard was er woensdag ook al niet bij, voor hem speelde uitgerekend Willian. 'Ik heb dus genoeg om over na te denken', sloot Mourinho af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.