Dost moet vrezen voor reserverol in Milaan

Reacties

Zijn dertien doelpunten sinds de jaarwisseling garanderen Bas Dost niet van een basisplaats. De Deventenaar raakt zijn plek in het team van VfL Wolfsburg in het Europa League-duel met Internazionale mogelijk kwijt aan Nicklas Bendtner.

Dost moet vrezen voor reserverol in Milaan

Na zijn doelpuntenregen staat Dost inmiddels alweer vier wedstrijden droog. Dat zou voor trainer Dieter Hecking weleens reden kunnen zijn om in te grijpen. Hij is namelijk zeer te spreken over hoe Bendtner zich manifesteert. 'Nicklas voelt zich goed en laat goede dingen zien. Dat is mooi voor hem en voor mij is het prettig dat hij Bas het vuur aan de schenen legt', aldus de trainer tegenover Bild.

Wolfsburg verdedigt op bezoek in Milaan een 3-1 voorsprong. De Duitsers kunnen in elk geval niet beschikken over de geschorste Naldo en de geblesseerde Aaron Hunt. Bij Inter ontbreekt Yuto Nagatomo en waarschijnlijk ook Xherdan Shaqiri, al hoopt trainer Roberto Mancini dat hij wonderbaarlijk snel herstelt van zijn kuitblessure. 'Maar als het duel van morgen een te groot risico voor hem is, speelt hij niet', aldus de Italiaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.