Donnarumma houdt De Roon van zege in San Siro

Reacties

Gianluigi Donnarumma heeft AC Milan op de been gehouden tegen Atalanta Bergamo (0-0). Met de zestienjarige keeper op doel zijn de Milanezen nog steeds ongeslagen in de Serie A.

Donnarumma houdt De Roon van zege in San Siro

Trainer Sinisa Mihajlovic zag zijn elftal sinds de keeperswissel Diego López-Donnarumma twee keer winnen en twee keer gelijkspelen. Tegen het Atalanta van Marten de Roon hield de jongeling voor de tweede keer de nul, mede dankzij een paar goede reddingen.

Het was namelijk Atalanta dat zeker na rust de beste kansen kreeg in San Siro. Buitenspeler Alejandro Gómez deed vlak na rust een gooi naar de mooiste schwalbe van het jaar, door al te gaan liggen voordat Davide Calabria zijn sliding had ingezet. Zijn collega Maximiliano Moralez handelde daadkwachtiger, door eerst Donnarumma tot een knappe reflex te dwingen en even later De Roon in stelling te brengen. De hoge inzet van de middenvelder belandde echter buiten bereik van de keeper in het zijnet.

Trainer Mihajlovic werd in de slotfase van het duel nog weggestuurd, omdat hij een waterfles in de richting van de vierde official schopte. Zijn ploeg staat nu vijfde met twintig punten, Atalanta staat met twee punten minder twee plaatsen lager.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.