Dijkhuizen op feest Van Seumeren: 'Geen cadeautjes'

Reacties

Excelsior kan zondag zich in de Galgenwaard met een zege op eigen kracht veilig spelen. Dat gegeven maakte het bezoek van trainer Marinus Dijkhuizen aan een feest van FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren pikant.

Dijkhuizen op feest Van Seumeren: 'Geen cadeautjes'

Dijkhuizen was afgelopen week een van de gasten op het verjaardagsfeest van Van Seumeren. De trainer van Excelsior dankte de invitatie aan hun eerdere samenwerking bij De Meern en FC Utrecht.

'Maar we hebben het niet over de wedstrijd gehad', neemt Dijkhuizen op de Excelsior-website alle twijfels weg over een handjeklap. 'Ze gunnen ons vast een langer verblijf in de Eredivisie, maar we moeten het zelf doen. Er worden geen cadeautjes weggegeven. FC Utrecht heeft niets meer te winnen of te verliezen, maar wil het publiek zondag vermaken.'

De onzekerheid over de handhaving brengt spanning op Woudestein. 'Maar de druk ligt volledig bij NAC Breda, maar ook Go Ahead Eagles is nog niet helemaal kansloos. Het zou kunnen dat wij geen punten meer nodig hebben, maar daar ga ik niet vanuit. Het mooiste zou zijn als we het zelf kunnen beslissen', aldus Dijkhuizen twee dagen voor zijn terugkeer op bekend terrein.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.