Excelsior wil in Utrecht behoud Eredivisie zelf afdwingen

Reacties

Excelsior wil na zondag verzekerd zijn van behoud van de Eredivisie. De ploeg uit Kralingen hoopt dat zelf af te dwingen.

Excelsior wil in Utrecht behoud Eredivisie zelf afdwingen

Bij winst in De Galgenwaard op FC Utrecht, zijn de Rotterdammers verzekerd van nog een jaar voetbal op het hoogste niveau. 'We willen niet afhankelijk zijn van anderen en dus gaan we zondag gewoon voor de overwinning', stelt aanvoerder Sander Fischer (foto, 26) tegen Voetbal International.

Met 'anderen' doelt de verdediger op NAC Breda. De Brabanders, die een achterstand van drie punten en een veel slechter doelsaldo hebben, gaan zondag op bezoek bij AZ. Fischer: ‘We realiseren ons heel goed dat we er bij een zege op FC Utrecht zijn. Natuurlijk weten we dat we mogelijk hulp kunnen krijgen van AZ, als die ploeg wint. Maar daar willen wij op voorhand geen rekening mee houden. We willen het zelf doen. En dat gaat ons lukken.’

Fischer is bezig aan zijn laatste weken op Woudestein. De verdediger staat in de belangstelling van een groot aantal clubs. Een daarvan is, pikant genoeg, NAC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.