De Jong verwacht duel met CSKA te missen

Reacties

Luuk de Jong moet het duel van PSV met CSKA Moskou van woensdag waarschijnlijk missen. De spits liep zaterdag tegen NEC (2-1) een enkelblessure op.

De Jong verwacht duel met CSKA te missen

De Jong werd in de eerste helft het slachtoffer van een keiharde tackle van Marcel Ritzmaier, die heel goed weg kwam met slechts een gele kaart als straf. 'Het was rood, denk ik', blikte de spits terug tegen FOX Sports.

De aanvaller liet zich in de rust vervangen vanwege pijn in zijn enkel. 'Hij werd helemaal dik. Ik hoop dat het niet te ernstig is, maar dat is afwachten. Maar er zit vocht in en dus is er schade. Ik klapte er helemaal doorheen. Het duel met CSKA wordt een moeilijk verhaal', ging De Jong verder. Zijn voorspelling werd even later beaamd door trainer Phillip Cocu: 'Als ik naar zijn enkel kijk, denk ik niet dat hij er woensdag bij is.'

Het duel CSKA Moskou - PSV in de Champions League begint woensdag om 20.45 uur. PSV heeft na de 2-1 zege op Manchester United al drie punten, terwijl de Russen op de eerste speeldag in Groep B met 1-0 van VfL Wolfsburg verloren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.